Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Gratis-sekskontakt.be

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Bedrijfsgegevens

Gratis-sekskontakt.be is een product van:
The Right Link B.V.
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven
KvK: 65870638
BTW nummer: NL856296806B01
Tel: 085-4000162 (Werkdagen van 09:00 tot 17:00)

Abuse:

Indien bij ons een klacht wordt ingediend zal Gratis-sekskontakt.be dit nauwgezet bekijken en mogelijk actie ondernemen. De volgende zaken komen in elk geval in aanmerking voor klachten:

Gratis-sekskontakt.be is slechts provider. Wij leveren diensten aan onze gebruikers. Wij zijn in deze rol enkel maar doorgeefluik. Gratis-sekskontakt.be verstrekt slechts de informatie die door een gebruikers wordt toegevoegd.

Algemene voorwaarden:

Dit is de laatste versie van onze Algemene voorwaarden

Marketing:

The Right Link B.V. werkt samen met meerder affiliate marketing systemen, dat betekent dat jouw profiel op meerdere website URl's zal worden aangeboden. Dit vergroot de kans op leuke flirt contacten.

logo

Oproep van de dag

21 februari 2018

Ulla1976

Oproep van Ulla1976
Geplaatst op 05-01-15 - 13:49

Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Het mooiste zou zijn als je net als ik denkt natuurlijk, maar goed dat is niet altijd het geval. Ik ben eigenlijk op zoek naar een leuke en spontane man die serieus in het leven staat, graag in gezelschap zou zijn van zijn liefde en ook bereid is initiatief te nemen om leuke dingen te ondernemen. Verder zoek ik een verzorgde en goed uitziende man. Een beetje modebewust mag wel!

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Gratis-sekskontakt.be | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.